VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CEC a acreditat încă 137 de observatori naționali și 13 observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor locale

Comisia Electorală Centrală a acreditat încă 137 de observatori naționali și 13 observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023.

Potrivit unui comunicat remis presei, observatorii naționali reprezentă Asociația obștească „Promo-LEX”, iar observatorii internaționali au fost acreditați la solicitarea Asociației Pro Democrația Club Târgu Neamț și a unor misiuni diplomatice acreditate în țara noastră: Ambasada Regatului Țărilor de Jos, Ambasada Republicii Finlanda, Ambasada Republicii Franceze și Ambasada Republicii Austria.

Persoanele acreditate în calitate de observatori își vor desfășura activitatea în condițiile legislației Republicii Moldova.

Amintim că termenul limită de depunere a cererilor privind acreditarea în calitate de observator este de 7 zile până la ziua alegerilor, adică 28 octombrie 2023.

Până la moment, CEC a acreditat, în total, 834 de observatori, dintre care 101 de observatori internaționali și 733 de observatori naționali.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.