VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CEC a acreditat 80 de observatori pentru monitorizarea alegerilor din 5 noiembrie

Comisia Electorală Centrală a acreditat, în cadrul ședinței de astăzi, mai mulți observatori pentru monitorizarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023.

Astfel, în calitate de observatori internaționali au fost acreditate 5 persoane din partea Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova și o persoană din partea Ambasadei Republicii Slovenia cu reședința la București, România.

În calitate de observatori naționali au fost acreditate 30 de persoane din partea Asociației Obștești Institutul pentru Drepturile Omului din Moldova și 44 de persoane din partea Asociației obștești „Promo-LEX”.

Persoanele acreditate în calitate de observatori își vor desfășura activitatea în condițiile legislației Republicii Moldova.

Menționăm că termenul limită de depunere a cererilor privind acreditarea în calitate de observator este de 7 zile până la ziua alegerilor, adică 28 octombrie 2023.

Anterior CEC a acreditat alți 13 observatori internaționali și 75 de observatori naționali.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.