VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CEC a acreditat 5 observatori internaționali și 153 observatori naționali

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat 158 persoane în calitate de observatori internaționali și naționali și a confirmat jurnaliști pentru monitorizarea și reflectarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie.

Astfel, au fost acreditate 5 persoane în calitate de observatori internaționali din partea Comisiei Electorale Centrale a Republicii Uzbekistan și a Comisiei Electorale Centrale a Republicii Kazahstan.

De asemenea, CEC a acreditat, în calitate de observatori naționali, 151 de persoane din partea Asociației obștești „Promo-LEX” și două persoane din partea Asociației obștești Asociația pentru Democrație Participativă „ADEPT”.

Totodată, în cadrul ședinței CEC a confirmat 3 jurnaliști din partea Publicației Periodice „Ecoul Nostru” pentru reflectarea și monitorizarea alegerilor locale generale din 5 noiembrie.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.