VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cea mai mare navă de croazieră din lume, pregătită de prima sa călătorie

Construcția celui mai mare vas de croazieră, „Icon of the Seas”, s-a terminat și au început testele pe apă. Vasul va fi livrat în octombrie, după călătoria sa inaugurală și are prima călătorie programată în ianuarie 2024 către Insulele Caraibe. Biletele, care au pornit de la 1.800 de dolari de persoană, au fost deja vândute. Biletul include o cabină standard pentru 8 zile și 7 nopți.

„Icon of the Seas” are o capacitate de 5.610 pasageri plus alți 2.350 de membri ai echipajului și o lungime de 365 de metri. Pentru comparație, nava este de cinci ori mai grea decât Titanic, având o greutate de 205.800 de tone, în timp ce Titanic cântărea 50.210 tone. Pe lângă faptul că este cel mai mare vas de croazieră din lume, Icon of the Seas se va lăuda cu o altă distincție: va deține cel mai mare parc acvatic din lume.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.