VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Caz de corupere a alegătorilor la Comrat! Un tânăr care ar fi repartizat câte 50 de euro unor persoane, în vizorul CNA

Oamenii legii ar fi surprins pe 3 noiembrie, cu două zile înaintea desfășurării alegerilor locale, un tânăr din Comrat care ar fi repartizat câte 50 de euro mai multor persoane din partea unei formațiuni politice. Centrul Național Anticorupție (CNA) anunță că documentează cazul de corupere a alegătorilor.

Potrivit denunțului depus de un locuitor al mun. Comrat, tânărul de 19 ani, ar fi repartizat câte 50 de euro mai multor persoane în calitate de supliment la pensie din partea unei formațiuni politice.

Potrivit CNA, la fața locului s-a deplasat grupul operativ al DGT Sud, de unde au fost ridicate 17 plicuri a câte 50 de euro fiecare și o listă de persoane care urmau să primească mijloacele financiare menționate.

„Examinând listele ridicate s-a constatat faptul că o parte de bani deja a fost distribuită. Tânărul a declarat ofițerilor CNA că pentru serviciul prestat i-a fost promisă achitarea a 100 de euro”, precizează CNA.

Menționăm că premierul Dorin Recean a anunțat la 3 noiembrie că CSE a decis anularea înregistrării concurenților electorali desemnați de partidul politic „Șansa” în cadrul alegerilor locale generale din 5 noiembrie. Decizia a fost luată în contextul raportului prezentat de Serviciul de Informații și Securitate (SIS) privind atacurile asupra R. Moldova și implicarea Federației Ruse în alegerile din R. Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.