VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Carte electronică de condoleanțe deschisă de Guvern

Guvernul a deschis, în semn de respect și recunoștință pentru primul președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, Cartea electronică de condoleanțe.

”Președintele Mircea Snegur, o personalitate marcantă în istoria națională, a jucat un rol pivotant în consolidarea statalității, independenței și suveranității Republicii Moldova. Cu acest prilej, vă invităm să vă alăturați în a aduce un omagiu demn primului Președinte al țării noastre”, se arată în mesajul executivului.

Cartea de Condoleanțe va fi accesibilă pe site-ul oficial al Guvernului: https://www.gov.md/mesaje. Fiecare cetățean este invitat să își exprime compasiunea, recunoștința sau să împărtășească gânduri și amintiri valoroase legate de mandatul primului Președinte al Republicii Moldova.

 De asemenea, o Carte de Condoleanțe este deschisă și la Palatul Republicii. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.