VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Carburanții vor fi mai ieftini în weekend. ANRE: Cotațiile Platts la combustibili s-au redus în ultimele 14 zile

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a afișat noile prețuri maxime de referință valabile în perioada 4-6 noiembrie.

Potrivit ANRE, în weekend un litru de motorină va costa 23,18 lei per litru, cu 7 bani mai puțin decât azi, 3 noiembrie, iar benzina cu cifra octanică A 95 va costa 24,07 lei, fiind în scădere cu 4 bani.

Într-un comunicat remis presei, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) menționează că în ultima perioadă se înregistrează o ușoară tendință de descreștere a cotațiilor Platts la produsele petroliere pe bursele internaționale. 

În intervalul ultimelor 14 zile utilizat la calcularea prețurilor maximale, cotațiile Platts la combustibili s-au redus cu 38,5 $/tona la benzină și cu 51,75 $/tona la motorină. Respectiv, micșorarea reprezintă circa 4,6% la benzină și 5,6% la motorină”, precizează ANRE.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.