VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Candidatul MAN, Ion Ceban, a mers la vot: Aștept azi o competiție corectă

Candidatul MAN, actualul primar suspendat, Ion Ceban, și-a exercitat dreptul la vot la o secție din sectorul Buiucani. Politicianul a fost însoțit de soția sa. Ion Ceban a declarat că a votat pentru dezvoltarea Capitalei și așteaptă ca toți candidații că dea dovadă de o luptă corectă.

”Chișinăul este casa tuturor și am votat pentru dezvoltarea Capitalei, pentru cei mici, pentru cei mari, pentru un oraș amenajat, pentru toți care ați venit aici, vreau ca municipiul Chișinău să se dezvolte în continuare, proiecte pentru comunicate. Așa să ne ajute Dumnezeu, această competiție să fie cât se poate de corectă. Să chem oamenii la vot, pentru că acest vot este important. Astăzi decidem cum va arăta orașul în viitor și cum va arăta componența CMC”, a declarat Ion Ceban la ieșirea de la urne.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.