VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Bărbatul de 36 de ani, dispărut acum o lună, a fost găsit fără suflare. Precizările Poliției

Bărbatul din Bălți, în vârstă de 36 de ani, dispărut la 16 ianuarie, a fost găsit fără suflare, ieri dimineață. Polițiștii l-au depistat la sol într-o fâșie forestieră din preajma satului Țambula, raionul Sîngerei.

„Fiind examinat de medicul legist, preliminar, pe corpul acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă. Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, precizează Poliția într-un comunicat.

Menționăm că poliția a anunțat anterior că bărbatul este căutat de rude și de către oamenii legii după ce la 16 ianuarie a plecat de la domiciliu și nu a mai dat niciun semn.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.