VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Avertizare hidrologică: Cetățenii, îndemnați să consume rațional apa

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare hidrologică.

Potrivit specialiștilor, începând de astăzi și până pe 2 iulie, în râul Nistru, Prut și râurile mici se va menține scurgerea redusă a apei.

Solicităm agenților economici și populației să consume rațional resursele de apă”, îndeamnă SHS.

🟡COD GALBEN: scurgerea apei constituie 50% și mai puțin din valorile medii lunare multianuale.

🟠COD PORTOCALIU: scurgerea apei constituie 30% şi mai puțin din valorile medii lunare multianuale.

🔴COD ROȘU: scurgerea apei constituie 15% şi mai puțin din valorile medii lunare multianuale.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.