VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Natalia Țurcanu: Turismul receptor moldovenesc are un potențial enorm încă nevalorificat 

Natalia Țurcanu, director executiv al Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) a vorbit duminică, 18 decembrie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei, despre rezultatele înregistrate pe parcursul anului 2022 în domeniul turismului receptor, despre cei aproape zece ani de activitate ai ANTRIM, dar și despre potențialul turismului receptor moldovenesc.

„Când ne uităm în urmă vedem că în acești ani multe lucruri au evoluat spre bine pentru domeniul turismului, chiar dacă în această perioadă de timp am avut și avem foarte multe provocări și crize. Turismul receptor al Republicii Moldova poate mai mult să demonstreze, multe am demonstrat până acum și mai este potențial nevalorificat. Tot timpul este loc de îmbunătățire. Ceea ce facem trebuie să fie și în uniune cu natura, iar beneficiile sunt enorme pentru toți”, a spus Natalia Țurcanu.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.