VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Lilia Golovatic: GAL-urile au demonstrat deja că pot aduce schimbarea în regiune

Lilia Golovatic, managera coordonatorilor regionali ai Rețelei Naționale LEADER din Republica Moldova, a vorbit sâmbătă, 11 noiembrie, în cadrul programului informativ Pulsul Basarabiei despre Rețeaua Națională LEADER și despre cum și-au făcut loc aici Grupurile de Acțiune Locală (GAL-urile).

Lilia Golovatic a explicat ce sunt GAL-urile, când a apărut acest concept în Republica Moldova, despre cum poate fi creat un GAL, cu

intervento all'apparato gastrointestinale
Intervento Gastroenterologico
Testo aggiuntivo sull’intervento gastrointestinale.
ce scop a fost gândit și de către cine.

„GAL-urile au dorința de a dezvolta zonele rurale. Ajută la înființarea afacerilor, a gospodăriilor țărănești, SRL-urilor, întreprinderilor individuale etc. Susținem antreprenorii, iar prin susținerea antreprenorilor creștem bugetul local și au de beneficiat toți. GAL-urile au demonstrat deja că pot aduce schimbarea în regiune”, a declarat Lilia Golovatic.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.