VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție! Ultima zi operațională pentru încasări și plăți bugetare

Astăzi, 28 decembrie, este ultima zi operațională pentru încasări și plăți bugetare pentru anul curent. Plățile efectuate după data de 28 decembrie 2023 se vor înscrie în conturile trezoreriale de încasări cu prima zi lucrătoare a anului 2024.

Prin urmare, toate plățile bugetare recepționate de către prestatorii de servicii de plată pe parcursul zilei operaționale de 28 decembrie, urmează a fi transferate după destinație pe parcursul la aceeași zi.

În ziua de 29 decembrie (ultima zi lucrătoare) se vor efectua numai operațiuni interne și de încheiere a anului bugetar 2023.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.