VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție! Se suspendă traficul pe o nouă porțiune a străzii Ciuflea

Din data de 5 august se suspendă traficul rutier pe strada Ciuflea, de la bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în direcția spre bulevardul Dacia. Primăria capitalei precizează că lucrările de reparație ca urmare a pozării rețelelor de canalizare pluvială au fost urgentate.

Circulația dinspre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt în direcția bulevardului Dacia va fi reorganizată. Troleibuze de pe ruta nr. 2 vor circula: din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. Constantin Negruzzi, bd. Iu. Gagarin, bd. Dacia, bd. Traian și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Sciusev, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe ruta nr. 28 se vor deplasa din bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit, iar cele de pe ruta nr. 30 – din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 34 va fi organizată din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. Constantin Negruzzi, întoarcere prin sensul giratoriu (Piața Constantin Negruzzi) și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 23 se scurtează până la str. București cu virare în bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Autobuzele de pe ruta nr. 46 se vor deplasa din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, cu întoarcere în adiacentul intersecției cu str. 31 August 1989, iar cele de pe ruta nr. 65 – din bd. Dimitrie Cantemir pe bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, str. Trandafirilor, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Municipalitatea dă asigurări că serviciile municipale lucrează intens pentru a executa lucrările de reparație în termen cât mai restrâns și a restabili fluxul rutier în regim obișnuit.

Conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească zona lucrărilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.