VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție la ce cumpărați! ANSA retrage din comerț mai multe loturi de ouă

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) retrage din comerț a mai multor loturi de ouă, cauza fiind depistarea prezenței Samonella în fecalele găinilor ouătoare.

Operatorul din domeniul alimentar SRL „RAIPLAI-AVICOLA”,  recheamă de la distribuitori şi din rețeaua de comerţ toate loturile de ouă pentru consum uman, cu data durabilităţii minimale (DDM, termen de valabilitate) 19.09.2023-17.10.2023. Persoanele care au achiziționat acest produs sunt rugate să nu le admită în alimentație și sunt în drept să le returneze unităților de comerț de unde au fost procurate”, anunță ANSA.

Totodată, ANSA atenționează toate unitățile de comerț să respecte toate cerințele în domeniul siguranța alimentelor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.