VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, FALS! Aeroportul Chișinău NU vinde bagaje pierdute

Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) atenționează asupra informației false apărute pe rețelele de socializare referitor la faptul că Aeroportul vinde bagajele pierdute sau neverendicate. Reprezentanții AIC îndeamnă cetățenii să nu reacționeze fiindcă este o escrocherie.

Administrația aeroportului îndeamnă oamenii să nu dea curs acestor anunțuri false, să nu acceseze linkurile acestora sau să nu ofere date personale.

„În contextul informației apărute pe rețelele de socializare referitor la faptul că Aeroportul Chișinău vinde bagajele pierdute/neverendicate, îndemnăm să nu reacționați, pentru că este o escrocherie. În nici un caz nu intrați pe careva linkuri, nu oferiți date personale, inclusiv date ale cardurilor bancare”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Chișinău.

Reprezentanții aeroportului afirmă că au sesizat organele competente pentru a fi luate măsurile de rigoare.

O asemenea metodă de escrocherie a mai apărut în spațiul public în noiembrie 2023.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.