VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atenție, călători! Cozi la Vama Albiţa – Leuşeni pe sensul de ieșire din R. Moldova

Cozi imense s-au format la vama Albiţa – Leuşeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, intrare în România.

În acest sens, Poliția de Frontieră informează că sunt întreprinse mai multe măsuri în scopul fluidizării traficului. Printre acestea: suplinirea numărului de angajați în prima linie de control, deschiderea suplimentară a pistelor de control și suplinirea echipamentelor speciale; Activarea regimului revers – direcționarea fluxului pe piste opuse sensului de deplasare.

De asemenea, autoritățile anunță că au inițiat coordonarea acțiunilor între cele patru autorități de frontieră și vamale moldo-române.

Autoritățile de la frontieră îndeamnă călătorii să opteze pentru PTF Leova-Bumbăta, care se deschide la ora 08:00 și este funcțional până la ora 20:00.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.