VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

UPDATE: PTF Briceni – Rossoșanî și-a reluat activitatea. Patru puncte de trece a frontierei, rămân nefuncționale

UPDATE: Poliția de Frontieră informează că PTF comun Briceni - Rossoșanî și-a reluat activitatea, fiind conectată energia electrică pe partea ucraineană.

Cinci puncte de trecere din regiunea de SUD și-au sistat temporar activitatea. PTF Ceadîr Lunga-Novîie Traianî, PTF Mirnoe-Tabaki, Cișmichioi-Dolinscoe, Vulcănești-Vinogradovca, Briceni - Rossoșanî, anunță Serviciul Vamal.

Serviciul Vamal informează că problema constă în defecțiuni tehnice la baza de date a autorității vamale din Ucraina, doar în cazul PTF comun Briceni - Rossoșanî, motivul nefuncționării este deconectarea energiei electrice pe partea ucraineană din cauza atacurilor asupra infrastructurii energetice a Federației Ruse asupra Ucrainei.

În acest sens, Serviciul Vamal recomandă participanților la trafic să aleagă alte puncte de trecere din proximitate.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.