VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atac armat într-o școală din Breansk, Rusia. O elevă de 14 ani și-a împușcat doi colegi, după care s-a sinucis

Atac armat într-o școală din orașul Breansk, Rusia, soldat cu trei elevi morți și patru răniți. Autoarea atacului este o elevă de 14 ani dintr-un gimnaziu, care, azi-dimineața, a deschis focul chiar într-o sală de clasă. Fata ar fi tras cinci focuri din pușca de vânătoare care ar aparține tatălui ei, transmite moscowtimes.ru.

Potrivit martorilor, eleva a intrat în sala de clasă unde avea loc ora de biologie și a început să tragă. Elevii s-au ascuns sub bănci, iar profesoara a încercat să o oprească din acțiunile ei, dar fără rezultat. Unul dintre colegii ei, un băiat, a fost împușcat mortal, iar o altă victimă ar fi o colegă a atacatoarei. După ce a tras în colegi, eleva s-a sinucis.

Administrația orașului Breansk a confirmat, până acum, rănirea a patru elevi. Toți elevii din gimnaziu au fost evacuați din clădirea instituției, aceasta fiind izolată de polițiști și structurile de forță.

Atacatoarea este elevă a clasei a VIII-a, iar, potrivit primelor constatări, ea ar fi recurs la acest gest ca răspuns la mai multe acte de agresiune la care ar fi fost supusă în școală. Acest lucru ar fi demonstrat și de faptul că prima victimă a fetei a fost colegul ei, un băiat de 14 ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.