VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

„Așteptăm cu emoții concursul Eurovision”. Maia Sandu s-a întâlnit la Președinție cu artista Natalia Barbu

Artista Natalia Barbu, care va reprezenta R. Moldova pentru a doua oară la Eurovision, s-a întâlnit cu șefa statului, Maia Sandu. Președinta i-a urat succes, înainte să plece la Malmö, Suedia, unde va reprezenta țara noastră la concursul „Eurovision 2024” cu piesa „In the middle”.

„Sunt convinsă că și de această dată artista va reuși să impresioneze pe scena de la Eurovision. Cu toții ne aducem aminte de anul 2007, când Natalia a cucerit prin vocea și talentul său publicul din diferite colțuri ale Europei, cu piesa „Fight”. Așteptăm și acum, cu aceleași emoții, semifinalele și marea finală din luna mai. Mult succes, Natalia!”, a declarat Maia Sandu.

Natalia Barbu a câştigat Finala Naţională Eurovision 2024 din 17 februarie. Reprezentanta Republicii Moldova va urca pe scena de la Malmo în prima semifinală din 7 mai. În finala naţională au concurat 11 piese muzicale.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10, cu un total de 109 puncte.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.