VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ASP va folosi un nou echipament de personalizare a numerelor de înmatriculare a mașinilor

Un nou echipament de personalizare a plăcilor de înmatriculare pentru autovehicule a fost pus în funcțiune, anunță la 16 noiembrie Agenţia Servicii Publice (ASP). Acesta a fost activat de reprezentanții companiei UTAL (Polonia), aflați în vizită de lucru în R. Moldova.

Potrivit reprezentanților ASP, echipamentul specializat NFC Secure Plus este o soluție ce asigură gestionarea și controlul operațiunilor desfășurate de către operator, reduce gradul de intervenție umană, crescând eficiența și precizia operațiunilor în procesul de producție a plăcuțelor de înmatriculare.

„Software-ul programat efectuează verificarea automată a datelor introduse, asigurându-se că informațiile de pe plăcile de înmatriculare sunt corecte și conforme standardelor stabilite. Totodată, noul echipament furnizează informații în timp real despre stadiul procesului de producție, facilitând detectarea și corectarea imediată a oricăror abateri sau probleme. Astfel, prin eliminarea erorilor umane, se reduce necesitatea refacerii plăcilor rebutate, ceea ce duce la creșterea eficienței și minimalizarea pierderilor materiale”, precizează instituția.

Compania UTAL Sp. z o.o. din Polonia a fost desemnată câștigătoarea concursului privind achiziționarea plăcilor de înmatriculare pentru autovehicule și remorci pentru perioada 2023-2025, anunțat de Agenția Servicii Publice în anul 2023. Compania este lider mondial în producția de plăcuțe de înmatriculare. În prezent, aceasta livrează plăcuțe de înmatriculare în peste 60 de țări din întreaga lume. Pe parcursul perioadei 2023-2025, Compania UTAL urmează să-i livreze ASP, 540 mii seturi de plăci pentru personalizarea numerelor de înmatriculare de toate tipurile.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.