VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ASP, anunț important pentru cetățenii R. Moldova din Israel și Federația Rusă

În perioada 17 iunie – 5 iulie 2024, reprezentanții Agenției Servicii Publice, împreună cu funcționarii Ambasadelor Republicii Moldova în Statul Israel și Federația Rusă, vor oferi servicii de eliberare a actelor de identitate și stare civilă.

Astfel, cetățenii Republicii Moldova, stabiliți în statele respective, care au nevoie să-și reînnoiască buletinele de identitate, pașapoartele și actele de stare civilă sunt așteptați la sediile ambasadelor Republicii Moldova din or. Tel Aviv și Moscova.

Informația detaliată privind lista de acte necesare pentru documentare, dar și programarea la serviciile echipei mobile a ASP poate fi accesată pe paginile web oficiale ale Ambasadelor RM în Israel și Rusia.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.