VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aruncătoarea de greutate Dimitriana Bezede a obținut aurul la Campionatul Balcanic

Sportiva Dimitriana Bezede a urcat pe prima poziție în clasamentul final la proba aruncarea greutăți la Campionatul Balcanic, a desfășurat în Turcia. Atleta s-a remarcat cu rezultatul de 17 metri și 86 de centimetri.

Sportiva este angajată a Poliției de Frontieră și a reprezentat R. Moldova împreună cu o altă colegă, Anna Berghii, aceasta evidențiindu-se în proba de alergare de 400 m.

„Sincere felicitări, polițistelor de frontieră! Eforturile voastre în lumea sportului de performanță aduc onoare și mândrie nouă și întregii țări”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Amintim, cu o zi înainte, în cadrul unui Turneul Internațional la lupte libere de la Chișinău, polițistul de frontieră Veniamin Borzin a ocupat locul doi în categoria de greutate 65 kg.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.