VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Artiom Deleanu a devenit campion european la lupte greco-romane

Luptătorul de stil greco-roman Artiom Deleanu a devenit campion european. La București, el a obținut trei victorii în categoria de greutate 55 kg, cu bulgarul Stefan Grigorov, armeanul Manvel Khachatryan și azerul Rashad Mammadov, transmite IPN.

În finală a ajuns și Victor Ciobanu, care evoluează în categoria de greutate 60 kg. În ultimul act, Victor Ciobanu îl va întâlni pe azerul Nihat Mammadli.

La 72 kg, Daniel Cataraga va evolua în recalificări. El se va duela cu ungurul Krisztian Vancza. La categoria 77 kg, Alexandrin Guțu a pierdut în duelul pentru medalia de bronz în fața lui Adlet Tiuliubaev.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.