VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Aproximativ 4000 de contracte de locațiune, înregistrate de Fisc în ianuarie-februarie

Serviciul Fiscal anunță că în primele două luni ale anului au fost înregistrate 3900 de contracte de dare în locațiune a bunurilor imobile. Cifra este cu 17 la sută mai mare decât în aceeași perioadă din 2022.

Potrivit Fisc, încasările de la persoanele fizice care transmit în locațiune bunuri imobile au crescut cu peste 45 la sută în ianuarie-februarie, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Acestea au fost de 8,7 milioane de lei.

Datele Serviciului Fiscal de Stat mai arată că au fost identificate 527 de  persoane fizice ce dau în locațiune bunuri imobile.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.