VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ANSA monitorizează centrele de colectare a laptelui materie primă

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor  va preleva probe de lapte de la centrele de colectare pentru a monitoriza indicii de calitate.

Solicitată de IPN, Elena Rotar, inspector superior ANSA, a comunicat că centrele de colectare a laptelui sunt monitorizate anual, conform hotărârii Guvernului.

„La numărul total de germeni se prelevează două probe pe lună, două luni consecutiv. Și la celulele somatice se prelevează o probă pe lună, trei luni consecutiv”, a precizat Elena Rotaru.

Vor fi supravegheate în total 506 centre de colectare a laptelui materie primă și vor fi prelevate peste 3.500 de probe.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.