VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ANRE va anunța mâine noile tarife în scădere pentru energia electrică

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică va anunța mâine noile tarife în scădere pentru energia electrică, asta după ce, săptămâna trecută, informau, printr-un comunicat, că există noi premise pentru reducerea tarifului.

În prezent, clienții ”Premier Energy” achită 2,99 lei pentru un kilowatt/oră, iar cei ai FEE Nord – 3,58 de lei. ANRE informează că în urma ultimelor evoluții pe piața de energie electrică și în baza analizelor efectuate, există noi motive pentru a reduce tarifele pentru consumatori.

ANRE a examinat în regim de urgență solicitările furnizorului „Premier Energy”, care a cerut o reducere cu 30 de bani.

Totodată, Agenția a solicitat Întreprinderii „Furnizare Energie Electrice Nord” să prezinte cererea de ajustare a prețurilor ce va fi examinată la momentul depunerii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.