VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ANRE atenționează S.A. „Apă-Canal Chișinău” să nu inducă în eroare consumatorii și să oprească toate speculațiile

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a venit cu o reacție după ce în spațiul public au apărut informații referitor la faptul că „locuitorii municipiului Chișinău pot rămâne începând cu ziua de astăzi fără apă”.

Într-un comunicat remis presei, instituția solicită S.A. „Apă-Canal Chișinău” să nu inducă în eroare consumatorii și să oprească toate speculațiile.

ANRE monitorizează situația creată și este în discuție permanentă cu furnizorul de energie electrică ÎCS „Premier Energy” SRL, care a informat că S.A. „Apă-Canal Chișinău” achită reeșalonat datoria acumulată. Totodată, furnizorul de energie electrică a dat asigurări că nu va deconecta punctele strategice de apă, iar scrisoarea adresată a fost una standard, care se expediază consumatorilor ce acumulează datorii. 

În acest context, solicităm încetarea declarațiilor manipulatoare și intensificarea panicii în municipiu de către S.A. „Apă-Canal Chișinău”. Presiunile publice ale operatorului de apă asupra regulatorului în scopul aprobării unui tarif lipsit de justificări economice sunt inadmisibile”, se arată în mesajul remis.

Citește și: Deputat PAS: Kremlinul ne șantajează cu gazul, iar Ceban ne șantajează cu apa

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.