VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ANRE a aprobat noi tarife la apă și canalizare pentru consumatorii din Briceni și Vulcănești

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat noi tarife la apă și canalizare pentru consumatorii din Briceni și Vulcănești.

Astfel, pentru Î.M. „Gospodăria Comunal–Locativă Briceni” ANRE a aprobat următoarele tarife:
– serviciului public de alimentare cu apă – 22,98 lei/m3, cu 0,99 lei/m3 mai mic decât tariful solicitat;
– serviciul public de canalizare – 34,80 lei/m3, cu 2,06 lei/m3 mai mic decât a fost solicitat.

Potrivit deciziei, consumatorii deserviți de Î.M. „Apă-Canal Vulcănești” vor plăti pentru un metru cub de apă 29,88 lei/m3, cu 0,83 lei/m3 mai puțin decât prețul solicitat de operator.

Pentru serviciul public de canalizare, locuitorii din Vulcănești vor achita 31,45 lei/m3, cu 0,57 lei/m3 mai mic decât cel solicitat de operator.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.