VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Andrian Mardare a ocupat locul 11 la Mondialul de la Budapesta

Atletul Andrian Mardare a ocupat locul 11 în finala probei de aruncare a suliței la Campionatul Mondial de la Budapesta.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Andrian Mardare în vârstă de 28 de ani a înregistrat rezultatul 79.66 metri. Campion a devenit Neeraj Chopra, primul indian medaliat cu aur la un Campionat Mondial.

Moldova a mai avut trei reprezentanți la Mondialul din Ungaria, care a contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Dimitriana Bezede s-a clasat pe locul 22 la aruncarea greutății, Serghei Marghiev pe poziția 18 în proba de aruncare a ciocanului, iar Maxim Răileanu a încheiat maratonul pe treapta 53, deși 85 de sportivi au fost înregistrați la start.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.