VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Andrei Spînu, mesaj de rămas bun: R. Moldova e țara noastră, e Europa!

Andrei Spînu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de rămas bun, însoțit de o poză cu echipa de la ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Colegi, prieteni, vă mulțumesc din suflet. În această perioadă complicată, nu aș fi reușit nimic fără implicarea fiecăruia dintre voi. Sunt mândru de echipa de la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova.

Într-o perioadă scurtă am adus mai multă independență energetică pentru Moldova, am trecut de două ierni complicate, am construit sute de km de drumuri și multe poduri, am ajutat căile ferate să se dezvolte, am ajutat transportatorii de mărfuri să fie liberi în Europa, am obținut roaming ca acasă cu România, am pornit sute de proiecte în sate și raioane și am făcut mai multă regulă în domeniul construcțiilor”, a scris Spînu.

Totodată, Andrei Spînu, și-a îndemnat colegii să-și orienteze munca către integrarea europeană a țării.

Nu ne oprim aici, vă rog să continuați să vă faceți meseria cu multă integritatea și dedicația. Moldova e țara noastră, e Europa. Vă doresc succes și vă cuprind!”, a conchis Spînu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.