VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Andrei Spînu, discuție cu Adina Vălean, Comisar European pentru Transporturi: Uniunea Europeană va ajuta țara noastră

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a avut astăzi o discuție telefonică cu Adina Vălean, Comisar European pentru Transporturi.

Am discutat despre planurile de viitor și despre cum Uniunea Europeană va ajuta țara noastră. Îi mulțumesc mult pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova”, a scris Andrei Spînu pe o rețea de socializare.

Reamintim că ieri, Dan Perciun, ministrul educației și cercetării, Andrei Spânu, ministrul infrastructurii și dezvoltării regionale și Adrian Efros, ministrul afacerilor interne, au depus jurământul în fața președintei Maia Sandu și prim-ministrului Dorin Recean.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.