VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Anastasia Nichita, prima reprezentantă a R. Moldova calificată la Jocurile Olimpice

Luptătoarea Anastasia Nichita a devenit prima reprezentantă a Republicii Moldova, calificată la proba de lupte, la Jocurile Olimpice de vară de la Paris din anul viitor. Despre aceasta anunță Ministerul Educației și Cercetării.

Sportiva noastră s-a calificat în finala mare a categoriei de greutate de până la 57 kg, după ce a trecut în semifinalele Campionatelor Mondiale de lupte de turcoaica Elvira Kamaloglu. Anul acesta, reprezentanta de la Centrul de Pregătire a Loturilor Naționale a devenit și campioană europeană la seniori”, menționează MEC.

Și echipa Lupte libere Feminine din Moldova a transmis un mesaj de felicitare pentru Anastasia Nichita:

Finală Mondială și biletul de calificare la Jocurile Olimpice din Paris pentru Anastasia Nichita! După o victorie categorica de 10:0 împotriva turcoicei Elvira Kamaloglu, Anastasia și-a asigurat prezenta pe podiumul mondial, dar și a obținut prima cotă olimpică la lupte feminine. Felicitări, Anastasia! Mult succes în marea finală!”, se arată în mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.