VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Analistul Cristian Hrițuc, după anunțul PSRM privind susținerea lui Stoianoglo la prezidențiale: Moscova nu mai pariază pe modele „Dodon”

Anunțul candidaturii lui Alexandr Stoianoglo la prezidențiale arată că Moscova nu mai pariază pe modele ca Igor Dodon, dar se orientează pe modele, mai degrabă, ca Ion Ceban. Declarația a fost făcută de analistul român Cristian Hrițuc, după ce azi-dimineața, liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat că formațiunea sa îl va susține la alegerile prezidențiale din toamnă pe Alexandr Stoianoglo.

„O mișcare surpriză în Moldova, dar care nu are efectul unei bombe, ci mai degrabă a unei petarde. În primul rând, asta arată că Moscova nu mai pariază pe modele ” Dodon” ci se orientează pe modele mai degrabă Ceban. Moscova vrea mai degrabă să joace cartea omului politic mai de „centru”, cu o oarecare depărtare de discursul pro-rus dur. Se renunță la profilul „șefului de colhoz” și se trece spre un profil mai tehnocrat. Sunt doar aparențe. Iar mișcarea nu e nici pe departe una bună. La câți scheleți are fostul procuror în dulap, nu va putea face mare brânză. Oricum, Dodon poate să se relaxeze acum, nu mai contează nimeni pe el”, a scris Cristina Hrițuc.

Amintim, Partidul Socialiștilor va susține candidatura fostului procuror general, Alexandr Stoianoglo, în cadrul alegerilor prezidențiale din toamna acestui an. Decizia a fost anunțată, de către liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei conferințe de presă, care a precizat să Stoianoglo va fi un candidat „apartinic”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.