VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorul SUA, Kent Logsdon, a primit, la sfârșit de mandat, distincția „Ordinul de Onoare”

Ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Kent Logsdon, a primit din partea șefei statului, Maia Sandu, „Ordinul de Onoare”, în contextul încheierii mandatului în R. Moldova. Distincția i-a fost oferită în cadrul unei întâlniri pe care diplomatul a avut-o cu Maia Sandu la Președinție.  

„Președinta Maia Sandu și-a manifestat recunoștința pentru sprijinul acordat de SUA Republicii Moldova pentru implementarea reformelor democratice și economice, depășirea crizei energetice, susținerea parcursului european și consolidarea securității naționale. În semn de înaltă apreciere pentru contribuția adusă la aprofundarea relațiilor moldo-americane, Președinta a semnat un decret prin care îi conferă Ambasadorului Logsdon „Ordinul de Onoare””, se arată într-un comunicat la Președinției.

Kent Logsdon și-a început mandatul în R. Moldova în decembrie 2021. Următorul ambasador desemnat de Washington este actualul șef adjunct al Misiunii SUA în Uniunea Europeană, Kelly Adams-Smith.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.