VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorii Republicii Moldova, reuniți la Chișinău pentru ”stabilirea unor noi sarcini”

Ambasadorii Republicii Moldova vor participa, mâine și poimâine, în cadrul unei reuniuni organizate la Chișinău de Ministerul de Externe.

La inaugurarea reuniunii din 16 august vor participa șefa statului, Maia Sandu, și șeful diplomației, Nicu Popescu.

”Evenimentul are drept scop examinarea chestiunilor legate de realizarea politicii externe a Republicii Moldova și stabilirea unor noi sarcini şi priorități pe termen scurt și mediu, aprecierea activității misiunilor diplomatice şi sporirii eficienței acestora. În cadrul reuniunii vor fi examinate chestiuni legate de evoluția relațiilor internaționale din ultima perioadă, inclusiv progresul Republicii Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană”, se arată în mesajul Ministerului de Externe.

O prioritate de pe agendă o reprezintă şi problemele din diasporă. În acest sens, ambasadorii vor participa la evenimentele ”Ziua Diasporei” și ”Diaspora Business Forum”.

Ministerul de Externe anunță că ambasadorii se vor putea întâlni cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu șeful legislativului, Igor Grosu, și cu premierul Dorin Recean și cu alți demnitari.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.