VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alexandru Onică: „Focusarea pe fotbal apropie succesul”

Invitatul emisiunii Pe Aripile Sportului este fostul internațional moldovean, Alexandru Onică. Actualmente fitness coach la Zimbru Chișinău, fostul fotbalist relatează situația la zi din interiorul celui mai popular club din R. Moldova.

„În prezent, am revenit din vacanță și ne pregătim pentru partea a doua a sezonului. Planificăm doar câteva noi întăriri, pentru a suplini anumite poziții”, spune Alexandru Onică. De asemenea, fostul triplu campion în Divizia Națională povestește despre momentele care i-au marcat cariera.

”M-aș întoarce în ziua în care am avut șansa de a-mi schimba cariera și aș trăi-o altfel”, spune fostul mijlocaș, referindu-se la forma de vârf a carierei sale. Totodată, tânărul antrenor îl descire pe noul star din LA Liga, ucraineanul Artem Dovyk, care i-a fost coleg de echipă la Zaria Bălți.

„Era un tip retras, dar cu multă ambiție, dar nu știu motivele pentru care a plecat din echipa noastră”, mai adaugă fostul „tricolor”.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.