VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO / Alexandru Arseni: Retragerea licenței celor 6 posturi TV e decizie oportună, dar târzie / FORUM

La emisiunea „Forum” s-a pus în discuție constituționalitatea deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale. Alexandru Arseni, deputat în Prumul Parlament, doctor habilitat în drept, a menționat în repetate rânduri că decizia comisiei cu privire la suspendarea temporară a licenței de activitate a celor șase posturi de televiziune este perfect constituțională.

Autor

  • Leonid Smolnițchi

    Moderator al emisiunilor „Lumea” și „Forum”. Autor al rubricii „Dincolo de Aparențe”. A lucrat la „Televiziunea și Radioul Național”, la „Catalan tv”, „Euro tv” ,”Alt tv”. La fel a activat la ziarele „Luceafărul”, „Tineretul Moldovei”, ”Chișinăul de seară” „Moldova Suverană”. Profesor universitar, consilier CMC, 1990-1994.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.