VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alerte false cu bombă la Judecătoria Buiucani și Universitatea ”Constantin Stere” din Capitală

O alertă cu bombă a fost emisă astăzi la Judecătoria Chișinău, sediul Centru și la Universitatea ”Constantin Stere” din Capitală. Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de ofițerul de presă al IGP, Diana Fetko.

În jurul orei 14:45 am fost sesizați de un bărbat, printr-un apel telefonic, precum că în Judecătoria Buiucani și Universitatea “Constantin Stere” din Capitală ar fi amplasate obiecte explozive.

Instituțiile abilitate, conform procedurii, verifică imobilele și întreprind acțiuni pentru stabilirea identității bărbatului care a făcut apelul, precum și localizarea acestuia”, ne-a spus Diana Fetko.

Update 17:00: Ambele edificii au fost verificate. Informația s-a dovedit a fi falsă.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.