VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alertă la Paris. O femeie, împușcată de poliție, după ce a amenințat că se aruncă în aer

Polițiștii francezi au împușcat o femeie care a amenințat că se aruncă în aer într-o stație de metrou din Paris. Asupra ei nu a fost găsit material exploziv. Cazul a avut loc în sud-estul capitalei franceze, iar polițiștii au intervenit de urgență, după ce mai mulți călători au alertat că o femeie cu un comportament bizar poate reprezenta o amenințare.

Totul se întâmpla în gara de lângă biblioteca Francois-Mitterrand. Femeia era îmbrăcată într-o ținută orientală, nu i se vedea nici fața, amenința că se aruncă în aer. Imediat după ce s-a dat alarma, gara a fost evacuată, femeia a fost izolată, iar forțele de ordine i-au cerut să se conformeze și să se culce la pământ și să-i lase să se apropie. Femeia a refuzat, fapt pentru care forțele de ordine au deschis focul și au rănit-o grav, transmite Digi24.

Femeia a fost transportată la spital, dar în scurt timp a murit. Nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv, dar asta arată starea de tensiune extrem de puternică în rândul comunității musulmane din Franța, unde au fost proteste violente. Ancheta în privința incidentului din această dimineață este în desfășurare. Autoritățile vor să afle dacă există o implicare dincolo de acest incident, dacă această femeie avea legături cu alte persoane radicalizate. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.