VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alertă de călătorie în Islanda după o nouă erupție vulcanică

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a emis astăzi o alertă de călătorie în Islanda după ce duminică a avut loc o nouă erupție vulcanică la nord de Grindavik.

În acest context, cetățenii moldoveni sunt îndemnați să verifice avertizările meteorologice înainte de a-și planifica călătoriile și disponibilitatea rutelor alternative de deplasare.

Potrivit MAEIE, anterior erupției, peste la 200 de cutremure mici au fost înregistrate duminică dimineața devreme. Paza de coastă islandeză a localizat erupția la sud de Hagafjell. Ultima erupție a avut loc de-a lungul unei serii de vulcani de pe peninsula Reykjanes. Traficul aerian către sau dinspre Islanda nu a fost perturbat.

MAEIE anunță că cetățenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență, pot contacta Ambasada țării noastre la numărul de telefon +46769423423 sau la adresa de e-mail stockholm@mfa.gov.md.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.