VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alarmă de incendiu în clădirea Președinției. 10 echipaje de pompieri, la fața locului

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță că pompierii au intervenit conform nivelului sporit de intervenție pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 154 din municipiul Chișinău, în dimineața zilei de marți, 7 martie, după ce s-a declanșat sistemul de semnalizare la incendiu în clădirea Președinției R. Moldova. 

Potrivit pompierilor, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:04.

„La fața locului conform nivelului sporit au fost trimise 10 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au mers în recunoaștere, însă nu a fost depistată nici o sursă de ardere”, informează IGSU.

Potrivit primelor cercetării s-a stabilit că alarma s-a declanșat în urma unei erori tehnice.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.