VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Alaiba, întrevedere cu ambasadorul UE în R. Moldova: Nu suntem singuri. Vom depăși toate crizele

”Moldova se bucură de susținere fără precedent de la partenerii săi. Nu suntem singuri. Vom depăși toate crizele și vom fi mai puternici”. O declarație în acest sens a fost făcută de ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, după întrevederea cu ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Janis Mazeiks.

În cadrul întâlnirii, oficialii au discutat despre evoluțiile economice, în contextul crizei din regiune.

Am trecut în revistă cele mai importante realizări din agenda de cooperare a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană și am trasat câteva priorități imediate. Totodată, am evidențiat evoluția constant ascendentă a cooperării economice, fiind punctate și domeniile care aduc valoare adăugată economiei Republicii Moldova. Discuțiile au atins și subiectul regimului de funcționare a zonelor economice libere, inclusiv crearea locurilor de muncă, atragerea investițiilor străine și autohtone”, a mai scris Alaiba.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.