VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Air Moldova a prelungit sistarea zborurilor până la sfârșitul lunii iulie

Compania aeriană Air Moldova a prelungit sistarea zborurilor până la data de 31 iulie 2023. Despre aceasta anunță compania într-un comunicat remis presei.

Totodată, Air Moldova menționează că măsura face parte din procesul de restructurare.

Zborurile sunt sistate până la data de 31 iulie 2023 inclusiv. Pasagerii vor primi notificare la adresele de email cu opțiunile de rambursare și rebooking. Stimați pasageri, rambursările pentru zborurile anulate se procesează în continuare”, subliniază Air Moldova.

Totodată, compania aeriană anunță că pasagerii care au procurat biletele online, pe site-ul companiei, vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul.

Pasagerii care au procurat biletele achitând prin intermediul agențiilor vor putea primi rambursarea în numerar/pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei.

Menționăm că inițial, Air Moldova a anunțat suspendarea zborurilor până la data de 16 iunie, ulterior mărusa a fost prelungită până la sfârșitul lunii iunie.

Citește și: Air Moldova anunță restructurarea accelerată a companiei: Toate zborurile, suspendate

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.