VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aeroportul din Chișinău, gazda prestigioasei conferințe internaționale „Aviation – Event”

Peste 150 de experți internaționali, lideri ai industriei aviatice și manageri de companii aeriene din Europa, inclusiv România, vor participa, în data de 30 mai, la Conferința internațională „Aviation – Event”, care va fi organizată, în premieră, la Chișinău.  

„Suntem entuziasmați să anunțăm că Aeroportul Chișinău va găzdui prima ediție a prestigioasei conferințe internaționale în domeniul aviației, care va avea loc la data de 30 Mai 2024, în colaborare cu Aviation-Event – Hub for the industry”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Internațional Chișinău. 

Potrivit organizatorilor, evenimentul va fi cu impact substanțial asupra aviației civile din Republica Moldova și va reuni peste 150 de profesioniști la nivel internațional, lideri mondiali ai industriei, experți, directori de companii aeriene și aeroporturi din Europa.

Aviation-Event este o platformă media globală dedicată încurajării inovației și sustenabilității în aviație, în cadrul căreia are loc organizarea una din cele mai prestigioase conferințe la nivel european, unde sunt invitați lideri din industria aviației și părțile interesate, care se întrunesc pentru a aborda subiecte și soluții referitor la provocările industriei aviatice.

Anul trecut, Conferința Aviation-Event a fost organizată în Cluj, România. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.