VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adunarea Generală a Procurorilor, amânată

Adunarea Generală a Procurorilor a fost amânată. Decizia a fost luată cu votul a 258 de procurori.

Potrivit unui comunicat remis presei, la acest for reprezentativ s-au înregistrat 467 de procurori din toate subdiviziunile Procuraturii.

Potrivit deciziei a 258 de procurori, s-a decis admiterea cererilor candidaților Cristina Gladcov, Vitalie Codreanu și Anatolie Gîrbu și amânarea Adunării Generale a Procurorilor în partea ce ține de alegerea membrilor procurori în Consiliul Superior al Procurorilor”, se arată în comunicatul remis.

Menționăm că în total, 17 candidați s-au înscris în concursul pentru ocupare funcțiilor de membri în principalul organ de autoadministrare a procurorilor – Consiliul Superior al Procurorilor. Aceștia au fost supuși evaluării extraordinare, iar o parte dintre ei nu au promovat-o și au atacat deciziile comisie în instanță.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.