VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adrian Dupu a avut o întâlnire cu episcopul de Bălți al Mitropoliei Basarabiei

Șeful Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova al Guvernului României, Adrian Dupu, a avut o nouă întâlnire cu episcopul de Bălți al Mitropoliei Basarabiei și cu alte fețe bisericești din parohiile din nordul R. Moldova.

„Am avut parte de o primire foarte călduroasă astăzi la Episcopia de Bălți unde am fost întâmpinat de Preasfințitul Părinte Antonie, Episcopul de Bălți. Am fost onorat să primesc cu această ocazie din partea Preasfințitului Antonie, Crucea Bălțeană, cea mai înaltă distincție a Episcopiei de Bălți”, a scris Adrian Dupu pe rețelele sociale.

Adrian Dupu a avut o întâlnire și cu un grup al oamenilor de artă și de știință din Bălți, inclusiv cu directoarea Teatrului Național „Vasile Alecsandri”.

„La întâlnire au participat și doamna Ina Ilașciuc Ungureanu, directorul Teatrului Național „Vasile Alecsandri”, și doamna Natalia Gașițoi, rectorul Universității de Stat „Alecu Russo”. Am discutat despre proiectele pe care le implementează Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova în regiunea de nord a Republicii Moldova, cât și despre provocările cu care se confruntă instituțiile pe care le reprezintă. M-am bucurat să văd că trei instituții emblematice din Bălți lucrează împreună pentru promovarea limbii, culturii și tradițiilor românești”, a mai declarat Adrian Dupu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.