VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

 Administrator interimar la Aeroportul Internațional

Șeful Departamentului administrativ în cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, Sergiu Spoială, va asigura interimatul funcției de administrator al întreprinderii, din 20 februarie,.

Agenția Proprietății Publice precizează că decizia a fost luată în urma aprobării cererii de demisie a fostului administrator, Constantin Vozian, depuse la începutul lunii curente.

Motivând demisia sa, Constantin Vozian a făcut trimitere la spectrul limitat al atribuțiilor administratorului. La fel, a menționat că obligativitatea de a coordona cu organele de conducere ale întreprinderii a marii majorități a deciziilor, chiar și a multora care valoric nu reprezintă importanță majoră, ceea ce face din organul executiv al unei întreprinderi de stat un element care nu are posibilitate să se concentreze pe dezvoltarea durabilă a întreprinderii, respectarea formalităților devenind rutina zilnică a unui administrator.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.