VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Accident rutier grav, produs în Polonia. 10 moldoveni au fost răniți. Precizările MAEIE

Un microbuz în care se aflau cetățeni moldoveni a fost implicat într-un accident în Polonia. Acesta s-a produs în dimineața zilei de 23 august pe traseul S-17, în aproprierea localității Gorzno. În urma accidentului, 10 moldoveni au fost răniți, iar o ambulanță care a preluat victimele, a fost implicată în alt accident.

Potrivit presei locale, microbuzul care era condus de moldoveni, s-a răsturnat pe acoperiș după o coliziune cu un camion. În timpul transportării răniților la spital, una dintre ambulanțe a fost implicată într-un alt accident. Aceasta a intrat în coliziune cu un autoturism. În ambulanță se aflau cinci persoane, două persoane rănite în accident și echipa medicală.

Cauzele producerii accidentului se stabilesc de autoritățile competente.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că persoanele rănite au fost transportate la cele mai apropiate spitale unde li s-a acordat asistența medicală necesară.

Viața cetățenilor este în afara oricărui pericol, susțin autoritățile de la Chișinău.

„Ambasada țării noastre la Varșovia este în contact cu autoritățile locale, fiind disponibilă să întreprindă toate acțiunile consulare care se impun”, precizează MAEIE într-o notă informativă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.