VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Accesul auto spre Aeroportul din Iași a fost suspendat

Moldovenii care vor zbura în următoarele trei luni de pe Aeroportul din Iași nu vor putea ajunge la terminale cu mașinile proprii. De astăzi, accesul pentru vehiculele personale a fost suspendat în contextul lucrărilor de construcție a Terminalului T4.

Așadar, concetățenii noștri vor putea ajunge la aeroport doar cu transportul public, taxiurile sau autocarele care au curse directe din localitățile Republicii Moldova spre Aeroportul din Iași.

Potrivit presei locale, până la sfârșitul anului vor fi definitivate lucrările la Terminalul T4. Proiectul este susținut financiar de Uniunea Europeană și costă 90 de milioane de euro.

Urmează să fie reconfigurate zonele de îmbarcare-debarcare a pasagerilor din fața terminalelor T3 și T4 și va fi construită o nouă zonă de îmbarcare pe o lungime de 200 de metri.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.